FAQ

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik vrijblijvend een financiering aanvragen?


Wij werken samen met een leasemaatschappij. Als je een MINI op onze website hebt gezien die je graag zou willen financieren kan je het beste een WhatsApp of mailtje sturen naar ons met je naam en emailadres. Geef even aan welke MINI je wilt financieren en wij brengen je in contact met de leasemaatschappij. Ons WhatsApp nummer is: 0625430282 en ons emailadres is info@daveromaastricht.nl.
Welke gegevens hebben jullie nodig om een financiering aan te vragen?


Wij werken samen met een leasemaatschappij. Zij hebben enkele gegevens nodig zoals: -Kopie legitimatiebewijs -Kopie recente loonstrook -Kopie bankafschrift van een volledige maand. *Met een negatieve BKR is het meestal niet mogelijk om een financiering aan te vragen.
Hoe werkt het online kopen van een MINI?


Heb je jouw droom MINI op onze website of Facebook gezien, maar woon je niet in de buurt van Maastricht? Wij maken dan vrijblijvend een uitgebreide video van de MINI waar we je alles laten zien. Ook eventuele krasjes/gebruikerssporen zodat je een goed beeld hebt van de auto. Als je de auto online koopt, wordt hij als service gratis bij jouw aan huis geleverd!
Is private lease mogelijk?


Helaas is private lease niet mogelijk bij occasion auto's. Een nieuwe MINI kan je wel via private lease kopen. Let hier wel mee op, je betaalt vaak veel per maand en op het einde van de looptijd moet je de MINI weer terug inleveren. Bekijk het artikel hier: https://www.daveromaastricht.nl/post/pas-op-met-private-lease-spaar-bij-davero-duizenden-euro-s